• Home
  • Nieuws
  • Leerlingen BWB-school zijn er klaar voor

Leerlingen BWB-school zijn er klaar voor

De leerlingen van de BWB-school in Dalen zijn helemaal voorbereid op de Albert Eisingloop. Zo’n 360 kinderen deden mee aan clinics om een topprestatie te leveren tijdens het jaarlijkse loopevenement.

Omdat sporten voor de jeugd enorm belangrijk is, heeft het bestuur van de Albert Eising Loop dit jaar nog nadrukkelijker de samenwerking opgezocht met de BWB-school. Dat leidde tot maar liefst 24 clinics voor de groepen 3 tot en met 8. De clinics werden gegeven door gediplomeerd KNAU-trainer Hennie Lensink, die ook CoDaC traint. Het enthousiasme bleek groot: niet alleen gaven heel veel kinderen aan mee te zullen doen aan de Albert Eising Loop, ook een team van 8 leraren van de BWB-school zal aan de start verschijnen.

Labels: