• Home
  • Nieuws
  • Voorbereidingen Albert Eisingloop in volle gang

Voorbereidingen Albert Eisingloop in volle gang

In hartje Dalen wordt op zondag 14 september de negende editie van de Albert Eisingloop gehouden. Nadat eerder dit jaar de website geheel werd vernieuwd, is het bestuur nu druk bezig met de voorbereidingen voor dit jaarlijkse sportevenement.

Samen met een grote groep vrijwilligers staan ze garant voor een schitterend programma. Het belooft weer mooie loopsport voor vele categorieën te worden. Naast de liefhebbers en de echte toppers, komen ook de jeugd en G-lopers in actie. Dit jaar zijn er zelfs 24 clinics gegeven aan de BWB-school.

Hi5Club

Ook de Hi5Club van Heleen Coenen is weer present. Als extra service wordt er op de 5 en 10 km gebruik gemaakt van zogenaamde `pacers’. Dit zijn tempolopers die zorgen dat deelnemers in een afgesproken tijd finishen.

Miss Summer

Voor Lisa Dijkstra wordt het, als kersverse Miss Summer, het eerste officiële optreden als zij de prijzen gaat uitreiken.

Labels:,