• Home
  • Nieuws
  • Loopgroep CoDaC verzorgt trainingen Albert Eisingloop

Loopgroep CoDaC verzorgt trainingen Albert Eisingloop

Loopgroep CoDaC verzorgt trainingen als voorbereiding op de Albert Eisingloop, die op zondag 14 september in het centrum van Dalen wordt gehouden. De training wordt zaterdag 6 september verzorgd door Hennie Lensink.

Lensink verzorgt al geruime tijd de hardlooptrainingen bij CoDaC en is opgeleid en gecertificeerd door de Atletiekunie om looptrainingen te geven.

Iedereen kan gratis deelnemen aan de training. Het doel is technische vaardigheden aan te leren om gemakkelijker en verantwoord te kunnen hardlopen en te bewegen. Belangrijk is het verbeteren van de algehele conditie, maar ook om plezier aan hardlopen te krijgen.

De deelnemers verzamelen zich bij de Daoler Tuun aan de Reindersdijk in Dalen. Tijden: 10.00-11.00 uur voor de lopers van 6 tot en met 18 jaar; 11.00-12.00 uur voor de lopers vanaf 19 jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Opgave bij Hennie Lensink, telefoon 06-42666179 of e-mail: h.lensink@planet.nl.

Labels: